Juldagen 25/12 2010

Grattis pappa på födelsedagen!!! Älskar dig!

För övrigt är jag fortfarande så jäkla MÄTT!!
God fortsättning!

2010-12-21

Hej igen!

Tänk att tiden går så fort. För en månad sen var jag höggravid och nu sitter jag här, trebarnsmor i mitt drömhus. Studierna är så gott som avklarade och jag tror att jag klarat av kursen. Känns bra!!
Snön ligger i drivor utomhus men här inne är det varmt o gott, trots att kaminen inte hunnit komma upp än...
Lite synd eftersom den hade bidragit till mysfaktorn och hållt elkostnaderna nere en smula :S
Men nu är det som det är o vi bor iallafall här...

Snart är det jul och julafton kommer att firas här :O) Nästan alla klappar är inköpta och kylen är full av härlig julmat!!

Äsch jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu....

Ska uppdatera med lite bilder snart, när andan faller på... men nu ska jag sjunka ner i soffan en sekund innan jag tror att Peter kommer vilja fixa det sista i gästrummen.... ingen vila här inte....

ÖNSKAR ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL o om jag inte hinner ut här innan nyåret så GOTT NYTT ÅR!!!


Lucia 13/12 2010

Det blir alltmer sällan jag tar mig tid att skriva här... tyvärr. Just nu sitter jag o ammar, samtidigt blir det en liten pekfingervals på tangenterna ;O)

Idag har jag tagit tag i berget av flyttkartonger i gästrummet: Känns så trist att inte kunna använda rummet till just gästrum... men gud så mycket skit rent ut sagt man sparat. Idag är det NO mercy. MYCKET kommer att hamna på loppis... för det finns ju människor som faktiskt vill ha det jag inte vill ha... märkligt nog. Dessutom går pengarna faktiskt till dem som verkligen behöver det. Hade det inte varit för det, så hade jag slängt istället för att köra tll loppis....

Några timmar senare...... Har kastat kastat o kastat, i loppiskartongerna! Huvudvärk har jag o dåligt humör med för det känns som att sakerna aldrig tar slut.. Varför varför vaaaarföööör spara på en massa jäkla SKIT??!! Och vad är det som gör att man står o håller den där "skiten" i handen o tänker -"hmmm den kanske kommer till användning.." NÄJJEEEE!! Har jag inte använt den på 7 månader o inte ens kommer ihåg att den finns, då är det bara att SLÄNGA!!!!! Jag har MASSVIS med kläder o skor, MASSVIS!!! Ändå har jag aldrig något att ha på mig. Just nu är dock typ ALLA kläder för små o jag kan inte fatta att jag kommit i dem en gång i tiden. Ändå har jag sparat allt. Ibland har jag varit bra på att slänga, men en del saker är svåra att skiljas ifrån. Skor är svåra att skiljas ifrån. Jättesvårt!!! Idag har mycket åkt iväg.... Men en del saker sparar jag,,, ifall att......... hahahahaha!!

Det roliga är att min mor ofta handlar på den loppisen dit jag ska köra mitt "skräp" så det skulle inte förvåna mig om någon "bra-att-ha-grej" som jag slängt hamnar hos henne tillslut... Bergis!

Jaja, nu ska jag ignorera huvudvärken och packa upp nån enstaka kartong till.
Lucia på dagis!! Stella o Elias var så duktiga!


Lilla Isak!

Så, önskar er alla en mysig Luciakväll!

Fredag 3 dec

Lite nya bilder....


Bye bye barack nr 1........o barack nr 2! På återseende - NOT!


Lite julmys....


Köket i julskrud!


O köket igen.....


Vardagsrummet....


Allrummet uppe...


Vårt sov... IKEA-påsar agerar garderob tills klädkammaren är klar, vilket jag hoppas blir till helgen...


Badrummet uppe...


Samma badrum... ska köpa duschvägg till duschen.


O så fick ISAK en present från Tobias på Fiskarhedenvillan! TACK!!

Trevlig helg allihopa!!!

RSS 2.0