4 dagar sen bloggen uppdaterades.... Fy bubblan!

Ojojoj, vi har varit utan dator i flera dagar o det gör att man känner sig helt avskuren från resten av världen... eller inte direkt, men litegrann!
Nu har vi en tillfällig dator tills dess att "världens-bästa-datorfixare-danne" fixar våran. Jag o peter är totalt otekniska, vet inte om p håller med men så är det iaf.
Vad har då hänt i veckan??
Inte så värst mycket faktiskt, till min stora besvikelse...

Vatten står vi fortfarande utan o det är RIKTIGT frustrerande nu. Är på dåligt humör, har inget tålamod o är bara allmänt irreterad! Det är en sån lyx att kunna duscha o dricka vatten direkt ur kran...
Jaja, men vad säger jag? Att inget hänt i veckan?? Är jag helt kastad bakom en vagn eller???

Elias har ju börjat på DAGIS!!!! Tis, Ons o idag har vi varit på inskolning o det har gått jättebra!! Det är ett mysigt litet dagis, med fantastiska "fröknar", underbar mat som lagas av en jätteduktig kokerska på plats o bra stämning. Kommer känna mig trygg med att lämna Elias där under deras vingar på dagarna.
De är ute jättemycket o går på långa utflykter, som idag, då gick vi säkert 2 km till Hagaparken o det var knappt nån unge som gnällde, liiiite på vägen hem bara. I Haga lekte vi o grillade korv. Jätteroligt! Tycker det är såååå bra att barnen får vara ute så mycket som möjligt!!! Själv skulle jag ALDRIG palla att vara barnskötare... o det skäms jag för att erkänna men guuud man är helt slut på kvällen!

Men på tomten här har inte mycket hänt... Pappa har varit här o sågat lite ved bara. Annars NADA!
Hoppas det händer lite här i helgen.

Nu ska jag leka med Elias!Peter är på fotboll!

Hej! SANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0