4 dagar sen bloggen uppdaterades.... Fy bubblan!

Ojojoj, vi har varit utan dator i flera dagar o det gör att man känner sig helt avskuren från resten av världen... eller inte direkt, men litegrann!
Nu har vi en tillfällig dator tills dess att "världens-bästa-datorfixare-danne" fixar våran. Jag o peter är totalt otekniska, vet inte om p håller med men så är det iaf.
Vad har då hänt i veckan??
Inte så värst mycket faktiskt, till min stora besvikelse...

Vatten står vi fortfarande utan o det är RIKTIGT frustrerande nu. Är på dåligt humör, har inget tålamod o är bara allmänt irreterad! Det är en sån lyx att kunna duscha o dricka vatten direkt ur kran...
Jaja, men vad säger jag? Att inget hänt i veckan?? Är jag helt kastad bakom en vagn eller???

Elias har ju börjat på DAGIS!!!! Tis, Ons o idag har vi varit på inskolning o det har gått jättebra!! Det är ett mysigt litet dagis, med fantastiska "fröknar", underbar mat som lagas av en jätteduktig kokerska på plats o bra stämning. Kommer känna mig trygg med att lämna Elias där under deras vingar på dagarna.
De är ute jättemycket o går på långa utflykter, som idag, då gick vi säkert 2 km till Hagaparken o det var knappt nån unge som gnällde, liiiite på vägen hem bara. I Haga lekte vi o grillade korv. Jätteroligt! Tycker det är såååå bra att barnen får vara ute så mycket som möjligt!!! Själv skulle jag ALDRIG palla att vara barnskötare... o det skäms jag för att erkänna men guuud man är helt slut på kvällen!

Men på tomten här har inte mycket hänt... Pappa har varit här o sågat lite ved bara. Annars NADA!
Hoppas det händer lite här i helgen.

Nu ska jag leka med Elias!Peter är på fotboll!

Hej! SANNA

Lillstugan rivs....

Lördag..... o Sanna vid datorn tillsammans med en godispåse för 8,65 kr/hg. DYRT! Så nu tar jag EN godis i taget o verkligen k ä n n e r smakerna i munnen... NOT! Hahahahah, jag äter som jag brukar, groffgroff....
Kosta vad det kostar!

Idag iallafall har peter o min far börjat riva lillstugan som ingick i köpet av tomten. I den här kommunen råder eldningsförbud, vi eldar i tunna. Tänkte på det idag. Det råder eldningsförbud, men man får ju elda i grillen, i öppna spisen, i kaminen, i bastutunnan (om man har en sån, så vi borde ju inte vara lagbrytare som eldar i en tunna, eller???? Om vi bygger väggar runt om lite provisoriskt då o kallar det bastu? Får vi elda då???
Jaja, ingen har hittills klagat o grannen eldar oxå.....

Jag o barnen gick en promenad i morse o pumpade vagnens däck o handlade lite korv till lunch-grillningen. Premiärgrillning!!! GOTT!
Grannarna var över o fikade.
På kvällen orkade ingen laga mat... så vi köpte pizza.... Vi är så nyttiga!!!
Sen duschade vi hos mina föräldrar o nu är vi hemma o peter nattar elias.

Jag läste min barndomsbästis Millas blogg för första gången idag: migranmamman.blogspot.com och där har hon en bild på en SKITASTOR spindel som fanns i deras garage, I SVERIGE, I VALLENTUNA, GRANNE MED OSS!!!
Allvarligt talat, den var verkligen STOR O JAG FÅR PANIK! Jag har lixom fobi för  s m å spindlar... bebisspindlar! o den här var mastodont!!!!!!!!!!!!En jätte!!!!! Jag skulle, på allvar, få panik om jag träffade på en sån här.... o risken är nog tyvärr stor eftersom vi bor i en jävligt otät barack. Hur ska jag bli av med min fobi??? PROBLEM!!!!

nu ska jag försöka få upp rumpan ur soffan o ändra kanal på tv´n.... fjärrkontrollen har stellapella dreglat sönder, förstår inte varför ALLTING ska i munnen på den tösen, ALLT utom makaroner, ris o annan mat (förutom barnmatsburkar) . Lägger man en makaron framför henne så börjar hon grina, HAHAHHAHAHAH!! helskön!

Peter har skrivit ett inlägg nu, fast det är inte klart, så det ligger i utkastet, tror han hann skriva 2 meningar, men det är ju älltid nåt, hahahaha! Kanske publicerar han det snart......

Trevlig helg!

Fredag, tidig morgon med solsken!

Vill bara med detta inlägg säga att jag hittills trivs väldigt bra både i baracken o Vallentuna!
T R O T S att vi inte har rinnande vatten...
Det var allt, nu ska vi ta itu med dagen!

HA EN BRA DAG ALLIHOPA DÄRUTE!!
Sanna


Skickat in papper till Roslagsvatten!

Så, nu har vi skickat in papprena till Roslagsvatten så snart ska vi väl kunna gräva hit en liten slang eller vad man nu gräver in....
Jag längtar efter dagen då vi kan duscha hemma, idag har jag tagit en snabbdusch o fyllt dunken hos mamma o pappa. Hela 10 liter gick åt att diska.... o så måste man koka vatten o diska i en balja, det är en hel procedur ska ni veta o det tar en jäkla tid!!!! o tålamod!!
Stella satt o knaprade på kex medan jag höll på. Elias var med sin pappa o morfar o körde kartonger till containern. Snart är lillstugan tömd så att  vi kan börja riva den!! O snart kan vårt hus börja ta form!!! LÄNGTAR!!!

Idag har jag o barnen varit till Elin i Tyresö o blivit bjudna på lunch o fika. På vägen hem var jag sååå trött, som tur var flöt trafiken på bra. Barnen sov i bilen.

Nu ska elias nattas o jag ska sen sätta mig o betala lite räkningar.....
Imorgon är det FREDAGSMYYYYS!! Hoppas solen orkar sig fram!

Tråkigt inlägg, men ändock ett inlägg!

Hej så länge!
Sanna

Onsdag, snö, men vad gör väl det.....

Det är verkligen aprilväder!!! Det snöar för fullt ute. Men just nu spelar det inte nån roll, min familj är samlad under samma tak, i samma land!!! Helt underbart!

Idag har jag o barnen varit hos mina föräldrar hela em. Elias vaknade tidigt i morse, men somnade i soffan vid halv 10 på morgonen o sov sött till halv tolv. Jag plockade lite här hemma under tiden, tills även jag somnade en stund. Stella sov hos mina föräldrar eftersom det annars hade blivit så sent för henne igår.

Men nu är vi alla hemma, så skönt!!!
Stella sover, Elias ligger o lyssnar på Pippi i sin säng, Peter kollar hockey o jag sitter här med datorn i knät....
Idag ska vi nog maila vår husleverantör o ändra färg på stuprännorna från svarta till vita. Tror att det blir snyggast ändå!

Till helgen ska vi börja riva torpet, så vi håller tummarna för bättre väder!!!
På tisdag nästa v börjar elias på sitt nya dagis. Han skulle ha börjat igår, men det gick ju inte. Sen tyckte vi att han kunde få vara hemma den här veckan med mig o stella. Men han behöver nog dagis o alla aktiviteter med jämnåriga kompisar. Han är en liten vilde!! Lilla hjärtat!

Jag börjar bli less på att inte ha vatten här hemma, nu snålar vi idag, disken får stå odiskad så jag kan tvätta mig imorn. Det ska bli så skönt när man kan gå på toa, ta ett glas vatten ur kranen, o duscha här hemma istället för att duscha hos andra hela tiden. Hoppas att det blir fort fixat, annars blir jag galen snart.

Jaja, nu ska jag göra nåt annat än att sitta här.....
Hoppas det snart börjar hända grejer här med huset!!! Längtar..............

//SANNA

Det är så härligt att killarna är hemma, ÄNTLiGEN!

Snabbt inlägg blir det för pojkarna är hemma o jag vill inte sitta här o skriva, men jag är så glad!!!!!
Så JÄTTEJÄTTEJÄTTEGLAD!!!

Det känns som om de varit borta ett år o samtidigt som det känns som att de inte varit borta alls. Förutom att de är solbrända o fina o jag är en vit blekfis i jämförelse.
Men elias har vuxit o blivit en stor kille på den här veckan känns det som! han är så fin!!!
Han sprang o kramade mig när de kom ut från bagageutlämningen o mina tårar rann. Det var en sån lyckokänsla!!!!!! Helt fantastiskt!! Jag har världens finaste son!!!!

Nu ska jag gå o pussa på honom innan han somnar!!

GODNATT önskar en superlycklig mamma o fru!

Tisdag! Vaknade av världens bästa SMS...

07:38 plingade det till i mobilen.... "Vi kommer hem idag. Planet går 12:00."
Blev så lycklig!!!! Samtidigt väcktes oron... Hoppas flyginingen går bra o att de nu verkligen kommer iväg o får landa på Arlanda o inte hamnar nån annanstans....

Tog en promenad med Stella, linda o emma för att skingra tankarna o sen städade jag baracken o plockade undan. Handlade mat o stack iväg till Arlanda o här sitter jag nu... på den stora ankomst/avgångstavlan står det att planet är beräknat att landa 18:40 och jag har suttit här i snart 40 min nu... Tagit en kopp latte o läst 2 tidningar... Nu sitter jag o skriver o tittar på alla solbrända människor som äntligen har fått komma hem från sin semester.... Eller kanske de hade velat vara kvar längre på sin destination, vad vet jag....??
Jag sitter här med bultande hjärta o fjärilar i magen. Hoppashoppashoppas att flygningen o landningen nu går bra!!!! Jag är ju som sagt en orolig o nojjig själ. Jag släpper aldrig mer ivg dem ensamma!! Inte som det känns nu iallafall, men så kan man ju egentligen inte tänka....

GUUUUD!!! Hoppas de kommer nu..... Jag trodde faktiskt att Arlanda skulle vara helt öde. Såg framför mig en tom ekande ankomsthall, men här är full rulle faktiskt! Nu ser jag en man som vinkar glatt åt sina anhöriga antar jag. Jag hoppas snart få se mina älsklingar..... 10 min kvar..... Ont i magen har jag oxå.....

Vet inte riktigt vad jag skriver ens..... Det står massor av människor vid skjutdörrarna o väntar, jag sitter vid ett bord i caféet. Tavlan ändrar sig inte.... Jag vill se att det blir grönt o att "mitt" plan har landat.

Arlanda ska visst stänga kl 20. Mamma ringde precis o sa det. Hon frågade om de börjat landa än, men hur ska jag veta? Naturligtvis hoppas jag att de landar nu. Fan vad nojig jag är....
Det är väldigt mycket folk här. Jag ser flygvärdinnor o stewards gå med sina piffiga kläder. Jag vill se mina härliga killar!!!!!!!!! 6 min kvar.......
Sen ska de få sina väskor, men bara jag ser att de landat så blir jag trygg..... LANDA NU DÅ!!!
Shit nu ser jag inte tavlan, det står människor för. FLYTTA PÅ ER!!!!!
Herregud hur mycket bagage kan man ha med sig???

Nu ska jag gå o kissa, sen ställer jag mig vid dörrarna!!! Med bultande hjärta i halsgropen!!!

SANNA

En dag till har blivit till kväll....

Stella fick lägga sig redan 18:30 för hon var så trött efter dagens hattande hit o dit!
Dagen började med att vi åkte till Norrtälje för att hämta min syster o hennes dotter...
Strålande sol bjöd dagen på!!!

Vi åkte sen till Uppsala där min syster håller på att ta bort sin tatuering med laser, sen nästgårds till IKEA!
Det var verkligen längesen jag var på IKEA i uppsala. Det var inte så mycket folk där, några pensionärer, några föräldralediga o ett helt gäng poliser som spisade lunch. Syrran bjöd på lunch, lax! GOTT!!!!
Sen gjorde vi av med lite pengar där, det är så enkelt att göra av med pengar på IKEA, man hittar lixom alltid något. Jag skulle inte ens handla men ops!

Sen åkte vi till en affär ute i ingestans, som heter THUNS! Där var det om möjligt ÄNNU lättare att göra av med pengar... De hade ALLT där, så jag handlade lite kläder till barnen o lite nya saker till hemmet, inte så mycket, men ändå gick det 1000 spänn där!! Dit ska jag åka när huset är klart! Det var BILLIGT!

Stella somnade i vagnen inne på thuns. Hon var trött på allt shoppande.
Efter det åkte vi till vår älskade bror i Rimbo, o där tog syrran bort mina stygn. Jag trodde att det skulle göra liiite ont, men det kändes inte! Såret såg fint ut, men jag har haft lite ont i magen idag, inte kul! Tråkigt!


Nu har jag duschat, smsat lite o plockat undan. Kollat lite på nyheterna och skrivit lite här
Mina pojkar är kvar på Teneriffa :O(, fast jag har sett flera flygplan i luften idag :O)
Jag önskar att det ringde på dörren nu o att peter o elias står där o har tagit en taxi från arlanda,,,,
JAG SAKNAR DEM SÅÅÅÅ!!!!

Sanna eller Sussie?

Det här inlägget är helt onödigt egentligen, ganska larvigt o högst personligt, men jag vill ändå skriva det, så får jag se om jag publicerar det eller inte.

Det känns superfånigt att skriva det o jag vet fasen inte hur jag ska börja ens. Egentligen borde jag se det så som "kärt barn har många namn" men jag ser det inte så.

Nämen usch det är så fånigt, men nu skriver jag bara.............

I 10 år har jag kallat mig själv Sanna. Jag heter Susanna, är döpt till det. Mina föräldrar valde det namnet till mig när jag var bebis, precis som jag o min man valt namnen åt våra barn. Jag tycker namn är viktigt, det ska passa ihop med människan. Egentligen tycker jag inte om smeknamn, men det blir ju oftast så om man har ett långt namn men vi har valt namn till våra barn och kallar dem det de är döpta till, inga smeknamn. Då hade vi döpt dem annorlunda.


(resten av texten som jag skrivit o sparat försvann, blir så less, hade skrivit skitmycket o nu orkar jag inte skriva om allt så nu blir det kortfattat till punkt.)

Jag har alltså kallat mig själv för Sanna länge nu och vet inte när det ändrades från sussie till sanna. Har alltid presenterat mig som Susanna o då har det väl bara kortats av till Sanna. Jag gillar det. Det är fint.

Jag har vuxit ur Sussie.
Men jag är samma person.
Mina barn, familj o släkt känner mig som sanna.
Jag vill bli kallad det, för jag tycker det är fint!

Vilken bra husbyggarblogg det här är. Måste ju vara väldigt inspirerande;O)
Snart, snart, snaaaart, kommer den handla om grunder, panel, tapetprover, spisar o målarfärg o spik!!!!

Hej// EGO-SANNA


Dagen idag....

Nu har nästan hela söndag passerat o nu skulle jag egentligen snart ha varit på väg mot arlanda, men istället sitter jag här o killarna äter middag på ett soligt Teneriffa! :O(
Idag har varit en bra dag trots allt.

Började dagen med en lång promenad mot seneby med stella. Fantastiskt vårväder o härlig natur! Jag gick där o njöt. När vi kom till baracken efter promenaden stannade det en bil o en kille undrade om vi skulle behöva hjälp med grund-arbetet sen när husbygget började. Så himla kul när folk är spontana, vi har gemensamma vänner dock så en helt främmande människa var han inte. Men ändå kul!!

Sen åt vi tidig lunch o därefter tog jag, mamma o stella en promenad ner till centrum o stella gick själv HELA vägen!! Så duktig. Hon brås verkligen på sin mor ;O)
När vi kom hem fick stella sova på balkongen o jag somnade oxå en stund. Välbehövligt!!!!
Sen gick jag o stella ut en sväng igen. Hon tycker att det är så roligt nu, när hon kan gå själv! En o annan vurpa blir det men hon är envis, även det efter mor sin ;O)

Peter ringde mig när jag höll på att natta stellis, o de ska få mer information i kväll angående flygen. På nyheterna sa de visst att de flesta flygplatserna i europa öppnar nu, såg inte själv nyhetssändningen men håller ju såklart tummarna!! Jag längtar efter killarna.

Imorn ska jag, stella, min syster o hennes dotter åka till uppsala o gå på ikea o thuns :O) Roligt!  hoppas stella är nöjd med det. Att gå i affärer är inte hennes starka sida o där brås hon snarare på sin far ;O)

Hoppas på goda nyheter i veckan!
HÅLLER ALLA TUMMAR O TÅR O KROPPSDELAR!!!

Söndag,,,,,,, o inga flygplan >:O(

Jag är både arg o ledsen men för ingen nytta! Det finns ju verkligen ingenting att göra åt det, bara vänta o vänta o vänta!
Ångrar att jag släppte iväg dem, men även det till ingen nytta, o hej, de har ju haft en härlig semester o det gläds jag åt, men idag skulle jag få åka till arlanda o hämta hem dem ju.... har längtat så efter den här dagen!!!!
Usch!
Läste aftonbladet o där var nyheterna inte så lovande. I slutet på nästa vecka k a n s k e planen återigen kunde vara i luften...
Är så orolig, skulle vilja vara med dem nu o krama om mina älskade pojkar!!!!
Det värker i mig. Det är utanför min kontroll. BLÄK!!!

 


Lördag; check! Men det spelar ju ingen roll nu ändå :O(

GRATTIS ÄLSKADE SON PÅ NAMNSDAGEN IDAG!!!!

Idag på em var jag o stella på 2-årskalas hos min söta, roliga skruttfia till guddotter ALMA!!
Vi bjöds på underbar tårta o så mycket kakor så det stod ut genom öronen nästan ;O). MUMS!!! Beach 2010 kan vänta..... om nu solen ändå ska skymmas av ett askmoln i månader så blir det ju ändå ingen bikini. HA!!!

Sen somnade stella i bilen så vi tog en liten sightseeing genom brottby :O) så hon fick sova en stund.

Precis när vi sen kom innanför dörren här, får jag sms av peter; de kommer inte hem imorn, men får behålla sitt rum och bjuds även på mat på hotellet. Service! O de lär ju inte bli av med rummen eftersom inga nya gäster anländer heller, men JAG VILL HA HEM DEM!!! Nu skulle jag ha suttit o varit glad ver att de äntligen skulle komma hem o så blev det istället deppdepp, men vi är ju inte ensamma om den här situationen iaf o de har ju iaf tak över huvudet på hotellet.... Positivt tänk, positivt tänk, men gud så svårt det är att försöka tänka positivt när man längtar ihjäl sig.... tur att jag har en unge hemma att pussa på.  

Min systerdotter är här med en kompis oxå, de ska ner på centrum nu o köpa godis :OP GOTT!!!
Imorn ska de tävla i gymnastik i Tibblehallen, så då ska jag dit o titta med stella. Så har jag något roligt att se fram emot!!!

Peter! Jag längtar oerhört mycket efter dig o elias! Älskar er mest av allt o saknar er så!

//SANNA

Lördag fm; depp...........

Idag borde jag ju verkligen vara glad o skulle varit det om jag med säkerhet visste att jag skulle få hem mina älsklingar imorn, men det ser ju inte så ljust ut o jag är jättedeppig! Usch! Känns verkligen skit just nu. Orken tryter o humöret är inte på topp alls.

Gick en promenad med stella imorse o träffade då min barndomsvän; Millan! Det var iof JÄTTEROLIGT!!! Vi kommer bo så gott som grannar, eller ja, vi bor ju så gott som grannar redan :O)
Det var det första positiva idag för det var verkligen jätteroligt att se henne igen efter alla år!!!

Men stella sov inte särskilt länge så hon var supergnällig när vi kom hem o här hos mamma o pappa finns ingen micro längre, för den har vi fått låna till baracken, så jag var tvungen att värma både hennes o min lunch på spisen, vilket tog sin lilla tid o med en klängig liten tjej runt benen var det inte det enklaste, men efter lunchen la jag henne ute i vagnen o där sover hon nu gott!!! Vi ska ju på kalas i em så jag vill att hon ska vara pigg o glad!!!

Pratade med hjärtat i telefon i dag o de har inte fått någon info om hur morgondagen kommer att se ut för deras del! Tack Ving! De skulle dock på infoträff i kväll o får vl reda på nåt då antar jag!! HOPPAS HOPPAS att alla aska har försvunnit över flygsträckan som de ska flyga. Nu har jag lixom ångest över det oxå, att de ska sitta på ett flygplan o kanske flyga rakt in i askmolnet. Seriöst! Jag är drottning av nojjighet!!!! USCH! Jag önskar att de var hemma nu!!! Det här är hemskt!

Nu ska jag klä på mig kalaskläder o sen sätta mig o jäsa lite innan jag måste väcka lillstumpan för att åka på kalas!

Skriver mer ikväll!
Hej!

Fredag; check! Vulkan-panik! PÅ RIKTIGT!

GRATTIS MIN ÄLSKADE GUDDOTTER ALMA PÅ 2-ÅRSDAGEN!!!


Ännu en dag har passerat, trodde att det skulle vara en dag närmare att jag får träffa mina fina pojkar, men så kommer ett vulkanutbrott ivägen, hur jäkla troligt är det på en skala???
Höjden av otur. Jag har verkligen panik o ångest, på riktigt! Känns inte alls kul! Håller med "en annan Sanna"; kan man inte bara ta ett stort flygplan, fylla det med vatten, o hälla över hålet??

Idag har jag iaf varit nere på vårdcentralen för att ta bort stygnen, fast de sitter dock kvar för det var inte heeeelt läkt än :O(. Nytt försök på mån. O mer pengar att betala :O(

Sen åkte jag o pappa o stella till min älskade älskade bror i rimbo för att byta olja i bilen. 1100 kr, CHECK!!
Sen åkte pappa till en verkstad o bytte till sommardäck. 200kr, check!
Jag blir fattigare o fattigare :O(  suck!
Men värst är detta vulkanskit!!!!

Jag åt en god middag i allafall hos danne o linda! Fläskfilé med chorizo o oliver o syltlök o grädde!!!! Så gott! Tack elin för receptet!!
Stella var jättetrött, så det blev en tidig kväll. Hon somnade i min famn med vällingen!! Skrutta!

En undran bara som härjar i min lilla hjärna; kommer man snart att se vulkanaskan uppe i himlen eller??? Är det som ett stort åskmoln eller vad??? Jag är en nojjig människa o blir inte mindre nojjig av att sånt här händer, sa nån att det var en till vulkan där på island som oxå verkade vakna upp?? kan det stämma eller? SLUTA NU SNÄLLA; STOPP!!! Det räcker! Vart är naturen o världen på väg, är det inte jordskalv, så är det översvämningar eller vulkanutbrott. Snart börjar väl träden slåss eller löpa amok. INTE OK!INTE ROLIGT!

Jag vill ha hem min familj NU!
PÅ EN GÅNG!
HELST IGÅR!

Trevlig helg!


Torsdag; check! Men vad är detta? Flyger inga flygplan alls nu eller???

Idag har jag listat elias hos folktandvården i vallentuna. Han fick en tid i slutet på maj, jag sa att det inte är säkert att han gapar...

Sen gick jag o linda en långlång promenad till Täby Kyrkby, det tog oss ca 2 h eftersom jag måste gå så himla långsamt för att inte såret ska spänna o värka. Men det var skönt att gå. Vi tog dock bussen hem sen för det blev dags för lunch för oss alla.

Vi åt en nyttig äggrörelunch o sparade plats i magen för kladdkakemuffins toppade med dajmgrädde!!! MMMMMMMMMMMMMM, så himla gott! Tyvärr så åt vi båda två tills vi mådde illa, hahaha! Som tur var sov alla 3 barnen samtidigt, så vi la oss på varsinn soffa o jäste, hur skönt som helst o det hör ju inte direkt till vanligheten att jag lägger mig på soffan mitt på blanka dagen, oh nej, det finns alltid nånting att göra, men idag var det skönt att ligga där ett tag o snacka tjejsnack ;O)

Nu fick jag precis ett MMS från Teneriffa, där elias är på show o väntar på att barndiscot ska börja! Varför är inte jag där, fy vilken ångest!!! Och vad har hänt med alla flyg som inte flyger. Vad är det för vulkan på island som inte kan hålla sig ett tag till?? Såg bara snabbt, på finska kanalen att inga finska plan flyger just nu pga att det flyger massa skit från vulkanen i luften.... fast så är ju inte min finska så bra, så jag förstår inte allt som sägs, men snälla gode gud, låt mina pojkar få komma hem i tid på sön.

Tänk om alla de passagerare som ska iväg nu får vänta typ 2 dgr, då blir det ju i praktiken 2 dgrs förseningar för då måste ju de som E G E N T L I G E N ska åka om 2 dgr vänta i 2 dgr till för att de som inte kommer iväg idag ska få åka om 2 dgr, eller?????? Pliiis, säg att det inte är så, plisplispliiiiis!!! Men så kan det ju inte gå till va? O hur länge kan skräp från en vulkan flyga omkring??? Och vad är det som flyger omkring? Lava? Nä, det rinner ju. Jaja, nog spekulerat.

Nu är det väl förhoppningsvis då bara fre o lör kvar. Imorn ska jag ta bort stygnen, bläk, o sen ska jag, pappa o stella åka till rimbo o byta olja i bilen. Vet faktiskt inte när vi gjorde det sist, vet du, Peter????

Har inte bytt till sommardäck än för jag hörde nånstans att det skulle bli snö (?) >:O( till helgen. JAG HOPPAS ATT DET ÄR LÖSA RYKTEN SOM CIRKULERAR!!!! Men för säkerhets skull får de sitta kvar då o så hoppas vi att inte kling o klang är ute på vägarna o kollar folks bildäck......

Nu är sannapanna en riktig tröttmössa. så gOnAtT!

Onsdag; check! 4 dgr kvar till killarna kommer hem!!!

Idag åkte jag o stella till tyresö. Hade tänkt att åka så jag slapp de värsta köerna, men hamnade MITT i!! Helt otroligt, det tog 1,5 h från vallentuna till bergshamraledens slut! >:O(
Men stella fick sova en stund så det var ok ändå.... men var grymt slut på koppla i o koppla ur o bromsa o gasa lite o gasa lite mer o bromsa...... sen blir jag så sjukt irriterad på alla som åker i snabba filen in i det längsta o sen S K A tränga sig in före. Jag V E T att man ska vara vänlig i trafiken o släppa fram o hjälpa till, men såna bilister har jag fan ingenting till övers för. Jag släpper I N T E in 3 bilar i rad som tränger sig före. De ska gärna ha solglajer o geléslickat hår oxå o sitta bakåtlutat i sin sportbil med ena armen nonchalant lutad mot bilrutan. ER SLÄPPER JA INTE IN!! No way! Get lost!!!! Åk buss i gräddfilen istället era jävlar!

Fast jag Ä R i vanliga fall snäll i trafiken,,, men inte mot såna som trängs.
Jaja, iallafall så åkte jag till Tyresö för att hälsa på Irre.
Jag tog vägen förbi vårt gamla hus, men oj, det var alldeles för tidigt. Kände mig så himla sorgsen när jag åkte förbi där o såg nån annans lampor o gardiner i "våra" fönster o en annan bil på "våran" uppfart. Sen åkte jag ju samma väg som jag o elias alltid åkt till dagis.... och sen förbi dagis o där var fröknar o barn ute o lekte i solskenet,,,,, snyft ggr flera.... usch!
Tog en annan väg hem sen.

Och åkte förbi en loppis, som tyvärr inte hade några fynd idag. Jag älskar loppisar!!! Det är så roligt om man lyckas fynda nåt, men som sagt, idag fanns där inget, bättre lycka imorn.

Kvällen avslutades iallafall hemma hos linda med kycklingklubbor o god sallad. Sen åkte jag till våran tomt, parkerade bilen o promenerade hem till mina föräldrar ohär är jag nu!

Pratade med hjärtat i dag o det hade regnat på Teneriffa på fm, men när han ringde var det sol o elias badade med sin farfar så jag fick inte prata med honom. Han hade sagt att"mamma blöder, men kommer o hämtar oss sen" ÄLSKLING!!!!

Gud vad jag saknar dem!!!
Nu är det tors, fre o lör kvar, men så kommer de inte hem förrän 21:30 på sön, så jag måste komma på nån sysselsättning även denna dag, så den går fort!!!

HEJ//SANNA

Tisdag; check! BYGGLOVET HAR KOMMIT!!!!

Idag har jag o Stella haft en härlig dag igen! Hon sover sött nu o jag sitter här... som ni märker ;O)

Först åkte jag till tomten, där arthur o gubbarna fällde de sista träden, och lämnade lite mackor o kaffe o lunchpengar.
Sen tog jag med mig stella, linda o emma till Täby C o shoppade loss.... hahahah, U N D E R B A R T ! ! !
Det blev mycket men inte dyrt (du kan va lugn peter...)
Efter det hämtade vi alma på dagis o åkte hem o åt soppa. Sen en låååång promenad i s a k t a mak i 2 h, skönt!
Pasta carbonara till middag o sen hem till mamma o pappa, där jag o stella sover över.

Fast först ett stopp till tomten för att titta på alla nedhuggna träd o en titt brevlådan o DÄR låg ett stort vit kuvert o bara sken i sin härliga vit-het!!! Öppnade det andaktmässigt o i det låg.... B Y G G L O V E T ! ! !
Inte en dag för tidigt! Men vilken lättnad! Så roligt!

Nu jäklar ska det börja hända grejer. Ska lägga upp lite bilder inom kort, det lovar jag! Nu ska jag suga på den här karamellen ett litet tag!

Elias o Peter har det bra på Teneriffa, de badar o leker, men jag tror de saknar mig o stella ;O) MYCKET! O jag o stella saknar dem!!!!

Nu är det ons, tors, fre o lör kvar,,,, sen kommer älsklingarna hem!!! Hurra!!!
Veckomenyn är dessutom lite ändrad;

Onsdag; Tyresö o träffa Irre o Cornelia
Torsdag; Träffa Linda hela dagen med secondhandaffär-promenad om solen skiner
Fredag; Ta bort stygn, öppna förskolan på Åby, sen middag med Linda
Lördag; 2-års kalas hos min guddotter ALMA :O)


*sanna*

Måndag; check! 6 dgr kvar till mina pojkar kommer hem!!

Måndag avklarad! Hurra! Hahaha!

Det blev en riktigt härlig dag! Tomten är sig lik o bygglovet har inte kommit >:O( så på den fronten inget nytt, men dagen började med en promenad till Ica o inhandla lunch.

Sen promenad hem till baracken o diska upp det peter helt enkelt måste ha "glömt" att diska medan jag låg på sjukan... (när jag gjorde det var jag bitter o grinade lite o tyckte synd om mig själv för att jag var här o diskade gammal disk, medan de är där o solar o badar o vilar upp sig o äter gott o dricker gott o har städning o maten serveras 3 ggr dagligen o blir bruna o fina o fräscha, medan min vardag går i gamla fotspår...)

Sen tog jag mig i kragen, jäkligt hårt, o bestämde mig för att sluta ömka o se positivt igen. Det gjorde jag!!! Haha!
O bra gick det. På fm kom sen Elin o hälsade på, så roligt. Vi åt lunch o fikade.
Sen kom även Linda med sina barn o åt o fikade.
När elin åkt, gick jag o linda o barnen på promenad i det fantastiska vårvädret o sen åt vi middag hos henne!

En härlig dag i goda vänners lag!
O en sak till; NU GÅR STELLA HELT SJÄLV!!!! STOLT MAMMA ÄR JAG!!!! o det missade peter...för han är på teneriffa.... (sorry hjärtat, var tvungen)

Tis, ons, tors, fre o lör kvar...

Imorn blir det Täby C
(nej jag ska inte slösa bort så mycket pengar, peter, bara lite tröstshopping, OK??? det kan du väl inte neka din nyopererade stackars lilla fru som sitter här i sveriget medan du är i ett varmt, soligt land o har semester....)


//Sannapanna

Utskriven från DS

Ja nu sitter jag hemma hos mamma o pappa med datorn i knäet o skriver.
Har fått MMS o SMS från Teneriffa. Peter o Elias har fått s a m m a rum som när vi var där sist på bröllopsresa. Tårarna rann på mig när jag fick MMSet där elias sitter i T-shirt i solen på "vår" altan. Där var vi för 2 år sen oxå och nu är inte jag o stella med.........(fast stella var inte med sist heller förstås) fy o usch. Det känns så himla orättvist.
Hoppas mina pojkar får en riktigt SKÖN o solig o fantastisk semester, men att veckan för oss här hemma går TURBOMEGAFORT!!!!!

Än är det dock fortfarande söndag.... sööööööööndag o den går låååångsamt.
Måste smida planer för veckan så att den går fort.

Måndag; redan fixat, då kommer elin på besök
Tisdag; Förhoppningsvis kommer arthur o sågar ner de sista träden, fast vad ska jag göra?? Leka med linda!
Onsdag; Täbban kanske ??? eller städa båda bilarna?
Torsdag; fika med camilla o sen loppis tror jag, kanske elin kommer en sväng på fm....
Fredag; Ta bort stygnen, fast det tar väl typ en sekund, så här måste jag komma på nåt mer......hmmmmm.
Lördag; ???? loppis igen ?????
Söndag; ÄLSKLINGARNA KOMMER HEM IGEN!!!!

Jaja, ganska bra planer känns det som,,, kan tiden gå nu då....
kom igen klockan! kom igen!!!!

Hoppas att det blir en härlig vårvecka här som väderleksrapporterna LOVAT! Apropå det;
Jag sa till peter i veckan när jag tittat på kommande väder; att det är ju typiskt att vi ska åka utomlands nu, när det ska bli så soligt o fint här hemma o DET fick jag ju äta upp med BESKED!
Jag får helt enkelt skylla mig själv att jag är kvar här! Japp, det får jag!

Fast det känns ju onekligen lättare nu, när jag inte har chans att ångra mig o typ ta en helikopter till arlanda o försöka hinna med planet... Nu är de ju redan framme o börjar bergis planera för middagen, sen hoppas jag att elias får gå på lollo o bearnies disco!!!
Jag är med dem i hjärtat hela tiden!

JAG ÄLSKAR ER MINA POJKAR!!!!!!!!!!

Inget Teneriffa för flickorna i fam Rehn

FY FAN!

Sitter i min säng på Danderyds sjukhus, Peter är hemma o packar om väskorna. Mina o Stellas kläder stannar kvar här :(
Känns så himla tråkigt o sorgligt o ledsamt!!!!!
Skällde på min stackars mamma idag oxå, känns inge kul, men det var nödvändigt. Eller skällde är fel ord. Sa vad jag tyckte gjorde jag!

Min mamma är bäst! Hon är en fantastisk kvinna, som, precis som min pappa, alltid ställer upp. Men ibland blir det f ö r mycket! Idag när jag ringde från DS o sa att jag blir kvar en natt till, blev hon jättenervös o undrade vem som då skulle packa peter o elias kläder..... WHAT?? Jag ligger nyopererad o blir kvar en natt till o hon undrar vem som ska packa resväskorna för killarnas semester.......
-Peter packar dem, säger jag, han är ju elias pappa.
-men vet han vad han ska ha då, undrar mor min.
-ja jag antar det, tycker jag
-han måste ha några varma tröjor, börjar mamma......
-STOPP!!! Säger jag. Nu fär du sluta!

Då säger hon att hon inte ska lägga sig i mer o inte ta hand om barnen mer, då får vi göra det på vårt sätt, men herregud det är ju inte DET jag menar, så jag förklarar att jag tar illa upp när hon bestämmer om mina barn över mitt huvud, jag tar illa upp när hon säger hur jag ska uppfostra dem, att jag ska klä på dem varmare fast de redan är michelingubbar, när hon anser att stella behöver sova etc.....

Min mamma tar hand om mina barn på ett jättebra sätt! Jag litar FULLSTÄNDIGT på henne, det sa jag oxå till henne. Och när hon har hand om dem får hon göra på sitt sätt, hon får lägga stella när hon anser att hon är trött o elias med för den delen, men när jag o peter är med, DÅ bestämmer vi!!! 
Därmed BASTA!

Nog om det. Husbyggarbloggen ja... mycket hus handlar det om här, hahahaha! Snart så, snaaaart!!! 
Så fort killarna kommit hem från sin semester...

Vilken bra tajming att få blindtarmsinflammation 2 dgr innan man ska åka iväg. För det bestämde jag ju själv ;O)
Näe, så himla tråkigt! Är skitledsen att inte få vara med hela min familj o fira svärfars 60årsdag. Så typiskt!
Men för att se det från den positiva sidan så är det ju bättre att ha fått den bortopererad än att den skulle göra sig påmind på planet imorn, eller på Teneriffa.... inte så kul semester.... så bättre nu, så får killarna njuta iaf...
Men gud så ledsamt!!! VERKLIGEN!!

Usch!
Nu hoppas jag att veckan går skitasnabbt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanna!! 


En blindtarm fattigare, rapport från DS...

Gissa vem som skriver?

Den här bloggen handlar fasen mer om mig, mitt alter ego, än om husbygget. Fast det har ju ändå inte kommit igång än så det känns som det kvittar... Bygglovet, hallå! Var är du? Jag har ju spikat upp en brevlåda o allt, bara för att du, lilla efterlängtade bygglov, ska läggas i där. Men icke!

I förrgår kväll fick jag skit ont i magen! Igår fick mina föräldrar komma o hämta barnen hos oss så jag kunde åka in till Danderyds akut. Jag hade ont, men inte sååå ont, så jag körde dit sjäv.
Det gick jättefort med undersökningen o allt o läkaren sa att det var en cysta som spruckit vilket gör jätteont.
Med den vetskapen for jag hem, tog ett par alvedon o la mig p¨å soffan.... Värken tilltog....
Peter kommer hem o vi sätter oss i bilen för att göra klart husaffären, men på vägen till haninge har jag så ont att jag blir avsläppt på DS igen. Jag stapplar in på akuten o dimper ner på en stol. Fram kommer en vänlig kvinna o ser på mig o undrar om jag inte ännu fått hjälp (det är samma kvinna som tagit emot mig på morgonen). Jo, säger jag, men jag är tillbaka. Kan inte gå, stå, ligga eller sitta.
Får en brits! Tack!
Kan ändå inte ligga. Men ändå.
Blir undersökt igen o samma sak konstateras. En cysta som spruckit, ofarligt, men smärtsamt.

Får Dexofen, alvedon o en kräkpåse! Mår så jäkla illa nu o kan fortfarande inte hitta nån bekväm ställning.
Efter 6 timmar undrar en läkare om jag vill prova morfin! O för tusan, det är ju fredag lixom!!
Nu har jag så ont, det känns som om jag har haft en enda ihållande lång födslovärk i 6 h. 
Morfinet är en dröm!!!
I ca 20 min, sen behöver jag mer o mer o mer. Smärtan vill inte ge sig. 
Skickas till en ny, annan undersökning, o DÄR konstateras att min blindtarm är inflammerad!!
BORT MED DEN!

Nu ligger jag här, på Danderyds sjukhus, nyópererad, en blindtarm fattigare. Känns helt ok, förutom att planet till Teneriffa går 08:30 imorn, utan mig, som det verkar............ BAJS!!!

Peter sitter här brevid o vi inväntar läkarbesked. Vill bara att de ska säga: ÅK, eller ÅK INTE. Inte säga; Du gör som du känner, det är ditt beslut, men tänk på att du är nyopererad.
Jag kan inte besluta! Jag är en liten obetydlig patient, bestäm åt mig snälla!

Återkommer!
SANNA 

Grattis Peter på 33-årsdagen!

Igår skrev jag att mitt humör på morgonen var på topp.
Idag var det inte det iallafall. Peters klocka ringde 05:30 o jag brukar va vaken INNAN det o redan uppe, men idag var jag helt väck. 05:50 väcker peter mig igen o undrar om jag vill hinna gå på dass innan han sticker till jobbet o jag är på så himla dåligt humör, men inser att jag MÅSTE upp om jag ska slippa stressa sen.  Det är bara på med gummistövlarna o stövla iväg till vårat fantastiska utedass. DÅ kommer jag på att hjärtat ju fyller år.....
Usch vad dum jag känner mig, kan jag inte ens kosta på mig ett grattis till min käre make på hans födelsedag??

Jag är en dålig människa o fru!!! FY!
Köpte en tårta till honom sen o han har fått säsongsbiljetter till DIF fotboll och en stock snus, så, jag ÄR varken en dålig människa eller fru!

Idag har Arthur, min käre far o älskade bror varit här o fällt en MASSA träd!! Pappa ställer upp HELA tiden! Han är en ängel!!!! Det spelar inte nån roll vad det än gäller, han finns ALLTID där! Älskar dig pappa! Han vet att han inte behöver och jag har ofta dåligt samvete eftersom hans hjärta är i dåligt skick o han inte är pur-ung direkt. 

Tomten blev jättesolig o ljus o ÄNNU större. Det är som en fotbollsplan! Helt fantastiskt! Tog lite bilder som jag ska lägga upp här, men nu sitter jag med lånad dator så jag fixar det när vår dator är uppkopplad!
Imorgon ska vi till mäklaren o skriva de sista papprena. Sen är inte längre dvärgvägen i vår ägo.
Peter är där nu o hämtar det sista från garaget. Han kämpar på så himla mycket, han är en klippa!!!!!!!

Ska bli skönt när vi slipper stressa över det sen. När vi kan koncentrera oss på det här nya!!!
Först en välbehövlig semester på Teneriffa!

Hejhej//Sanna

Det positiva tänket tryter vid 18-tiden.....

Sanna............

Nu har vi bott här i baracken i 4 dagar o det börjar kännas som hemma nu.

På morgonen är humöret på topp, jag går upp typ en halvtimma innan peter för att hinna ta en kopp kaffe o springa på dass, kan ju inte gärna lämna 2 små barn, den ena vildare än den andre, ensamma inne i baracken medan jag springer ut. Så då går jag hellre upp i tid o kan ta det lugnt den tiden på dygnet. Så skönt!

Sen vaknar barnen runt 8-snåret o då äter vi frukost o humöret är riktigt gott o tålamod finns det väldigt gott om... vad gör det att vi inte har rinnande vatten lixom?? Vi grejar det, såklart!
Efter frukost är det dags för tvättning o påklädning o sen hitta på något som barnen tycker är kul...

På eftermiddagen börjar det bli lite kinkigt, iallafall om inte elias sovit något på dagen o då får stella sina tjuvnyp o jag är "dumma mamma", det spelar lixom ingen roll vad jag gör för jag är ändå "dumma mamma". Hahahaha!
Så ska man försöka komma på nån middagsmat för dagen. Veckomatsedel är verkligen toppen, men det var ett tag sen vi hade nån o nu går det ju inte att storhandla eftersom våran kyl är likastor som en ugnslucka typ.

Här börjar sanna bli lite trött o grinig.....

Så ska maten lagas o barnen vill såklart ha min uppmärksamhet just då, det slår lixom aldrig fel. De har lekt hur bra som helst på dagen men när maten ska lagas, då jäklar önskar man att man vore en bläckfisk eller att man vore klonad åtminstone.
Så kommer peter hem o vi äter o sen är det dags för D I S K E N.... idag var det min tur o i morgon går jag ner på centrum o köper plastbestick oxå! Finns det engångskastruller???

På kvällen när barnen är tvättade o färdiga för natten är allt positiva tänkande som bortblåst, tanken är tom typ. Inte tanken man tänker utan tankEn. Önskar ibland att man kunde köpa tålamod i en affär, förstå att kunna bunkra upp o bara hämta när det behövs. Det skulle va så jäklarns bra!!!
Elias brukar, när vi bakar chokladbollar, säga; "mamma, NU har jag tålamod, får jag ta en "pekladboll" då?
Lilla gobiten!!!

Jaja, sen när det är dags för mig att tvätta mig, o f t a s t duschar jag hos mina föräldrar men som idag, orkade jag inte åka dit, så då blir det koka vatten o fylla baljan o tvätta fejan där. Min hy har aldrig varit porslinslik men nu är den så L Å N G T ifrån porslin man kan komma. Jag är snarare som en putsad fasadvägg... Känner min vacker! NOT! Armhålorna tvättas med barnens tvättservetter................
Här tänker jag inte längre några positiva tankar kan jag erkänna. Fast jag önskar jag kunde göra det, men jag gör det inte. De tankar jag tänker är NEGATIVA! Jag ska bli bättre på det, tänka positiva tankar! Jag SKA tänka positiva tankar HELA dagen imorgon!! HELA!! H E L A! Så! Det är ett löfte! Hoppas det inte regnar bara.....

Bygglovet har inte kommit, mer säger jag INTE!

Hej!



Vallentunabo utan vatten!!

Har varit utan internet sen i lördags....  Idag fick vi tillgång till det tack vare Danne!!! TACK!!!!
Peter sa att vi inte skulle ha nåt internet förrän huset var klart! Smart att starta en blogg om husbygget då lixom.. Men nu har vi det! YEY!!! Har känt mig lite handikappad utan nätet, det är nästan värre än det faktum att vi inte har rinnande vatten än...
Tänk att man inte inser vilken lyx det är förrän man inte har det! Vatten alltså,,,
Vi släpar på  colaflaskor, lokaflaskor, spriteflaskor fyllda med vatten o det går åt så fort. Igår diskade jag o det gick åt 3 såna flaskor vilket resulterade i att jag inte fick något morgonkaffe!!! ARRRGGGHHH!!!! Som T U R var fanns det en liten liten slatt kallt kaffe kvar i termosen från igår. Koffein=mums!! Spelar inte nån roll om det är iskallt gammalt kaffe, MÅSTE ha en kopp för att vakna!!!

I lördags flyttade vi hit till våra baracker o med möbler i dem är de faktiskt helt ok! Standarden är väl inte 4+ precis men de duger att bo i några månader!
När vi kom hit efter att ha satt igång värmen i dem på fredagen så låg det HUNDRATALS döda flugor på golven, SKITÄCKLIGT. Det måste ha legat flugägg nånstans o så kläcktes dem när det blev varmt o gott. BLÄK! Men nu är det flugfritt så gott som, men en spindel dammsög jag upp idag just när peter åkt till jobbet. Det var nästan så att jag ringde honom o bad honom vända o komma tillbaka, men så tog jag mig ikragen, släpade fram dammsugaren o flopp, så var den inne i dammsugaren, den jäveln, sen dammsög jag lite extra föra att den VERKLIGEN skulle stanna i påsen o sen proppade jag munstycket fullt med toapapper! HAHA!! Så nu ska den väl inte kunna komma ut! SÅ rädd är jag för spindlar, borde verkligen göra något åt min fobi!!!

Imorse knackade det på dörren, vem kommer nu, tänkte jag, inte skulle väl arthur komma o såga ner träden idag? Men då var det KICKI, min älskade vän som kom förbi innan jobbet! Det var så roligt!! Vi har inte setts på skitlänge o nu bor vi så nära! UNDERBART!
Sen kom Linda o Daniel förbi en stund o fikade o på kvällen GICK vi hem till dem o åt middag o jag duschade där!
Nu står peter o diskar bestick, jag har köpt plastmuggar o papptallrikar, inte så miljövänligt eller ekonomiskt, men det är en pärs att diska utan att ha rinnande vatten. Barnen sover gott o jag sitter här!!!

Elias har funnit sig tillrätta bra här, han säger att; -"det här är nya hemma". Skönt!! Jag tror faktiskt att han kommer trivas här, bara dagis är bra!!! Men det tror jag att det är!!

Nu ska jag umgås med min make som verkar va klar med disken. Ska lägga upp lite bilder på hur vårt hem ser ut möblerat!!

//Sanna

Mi casa est su casa, typ eller nåt, italienska=inte min grej...

Toan! Hallen mot kök/vardagsrum!Vardagsrum...OCH kök...Barnens rum..o master bedroom eller vice versa!!! Så härliga senapsgula väggar, bruna fönster och OJOJOJ; galler för fönstren!!!!

 Nya brevlådan som JAG skruvat upp på stolpe!!!!


Så!
Jag skulle få en eftermiddag helt för mig själv, jag skulle tänka ut vad jag ville göra då sa peter eftersom han var borta HELA onsdagen,,,, JAg funderade på om jag skulle åka iväg till nåt centrum o strosa nån timme o kanske köpa ett par nya skor....
Så kommer då "min" eftermiddag o då behöver vi plötsligt åka till tomten o fixa!! Mummytajm=goodbye!!!

Men jag är INTE bitter!!! ;O)

Jag fick en härlig lunch med världens bästa Irre idag. O det var det ingen annan som fick! HA!

Shit, nu har jag suttit o bloggat samtidigt som jag moffat i mig nästan en hel påse godis... o det är inte ens påskAFTON! Mår faktiskt lite illa... å nej usch!!

Hejsvej o glad påsk!!!


I dag anländer vår nya (OBS! TILLFÄLLIGA) bostad!

Sanna då som vanligt..... ;O)

Stella ligger ute o soveri vagnen. Har lämnat bus på dagis, sista dagen :O( och jag sitter här själv i soffan!
Det regnar ute! Hurra! Väck med snön!!! BORT BORT!! Säger som elias: DUMMA snön!

Nåväl!
Idag kommer barackerna!! Skulle vilja göra ett glädjetjut här, men är inte J Ä T T E sugen på att bo i dessa, men nu är det så o det är bara att gilla läget. Ska nog kunna göra dem mysiga! :OS
Shabby chic ska få göra skäl för sitt namn....blir nog med betoning på shabby.... hahahahaha!

Officiellt flyttar vi till Vallentuna idag! Peter ska sätta upp en brevlåda om han inte i detta nu redan gör det!!!

Vi har valt lite tillbehör till nya huset, svart tak blir det. Svarta hängrännor (fast undrar om inte vita blir snyggare....), vackra spegelinnerdörrar, jättefin vit öppen trappa!
Snart måste jag åka till Borlänge o träffa en köksarkitekt så vi kan planera vårt kök... ROLIGT!!!

Nu är vi på gång....MEN......... VAR ÄR BYGGLOVET??????? HALLÅÅÅÅ! Skulle inte det komma i B Ö R J A N på denna vecka? VA?

Återkommer..........



RSS 2.0