Söndag 1 AUGUSTI, what!!! Vart tar dagarna vägen???

Idag när vi vaknade var Stella äntligen feberfri, härligt. Vi var bjudna ut till min syrras lantställe, på en skärgårdsö ute i Roslagen, så dit styrde vi kosan på förmiddagen. Det var sol o lagom varmt o alla var glada o trallade glatt i bilen (ööhh, nä inte direkt, men nästan....hahaha).

Väl ute åt vi korv med bröd o fikade. Barnen lekte vid strandkanten (inget bad, det var för kallt ÄVEN för barnen).
Vi frågade Elias om han inte ville bada?? -Ja men var ÄR poolen då? var hans svar....HAHAHAHAH!!!!! Vad vi skrattade!!! Där var vi på en ö, omringade av havet o ungen frågar efter poolen! Underbaraste unge!!!

På em styrde vi kosan hemåt igen, men bestämde oss för att göra ett spontanbesök hos våra älskade vänner ute i Kårsta. De var hemma o glada över vårt besök!!! Där satt vi o umgicks på em tills det var dags att åka hem o tvätta...igen.

Med andra ord har i n g e n t i n g alls hänt på bygget, mer än att färgen torkat o några flygfän sitter fast som små konstverk på vår fina gräddvita fasad!!!

Nu sitter vi med popcorn o chips o ska för första gången på VÄLDIGT länge se en film på TV!!!!! Underbart!
Här kommer lite bilder iaf, för vi jobbade ju lite igår, jag säger VI för jag jobbade faktiskt oxå, litegrann.....


Den målade sidan, ett lager till bara o lite foder runt fönstren plus lilte annat fattas.... Men färgen är väldigt gräddig!!!!! Det kommer synas mer när det vita på knutarna o fodren kommer på!!!


Här är den omålade sidan, bara den undre delen är målad, men man ser lite lite skillnad i färg....


Huset sett från grannens tomt!!!
 
Vi har sen tänkt att bygga mur upp mot kullen där huset står, eftersom det är höjdskillnad. Först skulle vi bara plana ut tomten, men mur blir nog snyggast... sen kommer poolen snett till vänster om huset ;O) hahaha (faktiskt har tillomed peter börjar kolla på hemsidor med pooler.... så det bådar ju gott, nu är det bara lottovinsten vi spänt väntar på ;O))

NU ÄR KLOCKAN SNART 21 O KVÄLLENS FILM BÖRJAR!!!
Glad Augusti till er alla!!!
Imorn blir det jobb igen!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0