Lucia 13/12 2010

Det blir alltmer sällan jag tar mig tid att skriva här... tyvärr. Just nu sitter jag o ammar, samtidigt blir det en liten pekfingervals på tangenterna ;O)

Idag har jag tagit tag i berget av flyttkartonger i gästrummet: Känns så trist att inte kunna använda rummet till just gästrum... men gud så mycket skit rent ut sagt man sparat. Idag är det NO mercy. MYCKET kommer att hamna på loppis... för det finns ju människor som faktiskt vill ha det jag inte vill ha... märkligt nog. Dessutom går pengarna faktiskt till dem som verkligen behöver det. Hade det inte varit för det, så hade jag slängt istället för att köra tll loppis....

Några timmar senare...... Har kastat kastat o kastat, i loppiskartongerna! Huvudvärk har jag o dåligt humör med för det känns som att sakerna aldrig tar slut.. Varför varför vaaaarföööör spara på en massa jäkla SKIT??!! Och vad är det som gör att man står o håller den där "skiten" i handen o tänker -"hmmm den kanske kommer till användning.." NÄJJEEEE!! Har jag inte använt den på 7 månader o inte ens kommer ihåg att den finns, då är det bara att SLÄNGA!!!!! Jag har MASSVIS med kläder o skor, MASSVIS!!! Ändå har jag aldrig något att ha på mig. Just nu är dock typ ALLA kläder för små o jag kan inte fatta att jag kommit i dem en gång i tiden. Ändå har jag sparat allt. Ibland har jag varit bra på att slänga, men en del saker är svåra att skiljas ifrån. Skor är svåra att skiljas ifrån. Jättesvårt!!! Idag har mycket åkt iväg.... Men en del saker sparar jag,,, ifall att......... hahahahaha!!

Det roliga är att min mor ofta handlar på den loppisen dit jag ska köra mitt "skräp" så det skulle inte förvåna mig om någon "bra-att-ha-grej" som jag slängt hamnar hos henne tillslut... Bergis!

Jaja, nu ska jag ignorera huvudvärken och packa upp nån enstaka kartong till.
Lucia på dagis!! Stella o Elias var så duktiga!


Lilla Isak!

Så, önskar er alla en mysig Luciakväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0