Dag trettioett!!

Idag har taket nästan blivit klart, ja förutom papp o takpannor då förstås, men det ser bra ut nu!!
Peter o vår snälle granne har hjälpts åt i hettan. Jag har servat med korvstroganoff.
Det kom en sjuhelsikes massa isolering idag oxå, så hela vår uppfart var täckt av polkagrisrandiga stora säckar. Gott!! Om det verkligen varit polkagrisar ;O)

Jag o barnen åkte, efter lunch, till Tyresö för att hälsa på Elin, Claes, Max, Meja o lilla Moa. Bilen går bra, man sitter högt. Känns nästan som man kör en lastbil (Peter håller nog inte riktigt med ;O) men jag tycker det) Den låter lite som en traktor, vet inte om det är bra eller dåligt....hahahahaha!
Elias o Max kivades en del i början. Förstår inte VARFÖR man ABSOLUT måste leka med EXAKT samma saker SAMTIDIGT! Men men, tillslut hade de "pinkat" in sina revir o började leka som de braiga kompisar de faktiskt är!! Det blev lite putt o knuff, stänk med vatten o en o annan kram o "förlåt" , men dagen var annars riktigt bra. Det var så roligt att träffas. Deras nya grill invigdes oxå, kvällen till ära. En riktig Rolls Royce ;O) GOTT var det oxå. En glass fick avsluta kvällen o sen blev det hemfärd. Gissa om två små vildungar somnade utan minsta pip....

Väl hemma möttes vi av mormor o morfar som kommit hem från finland med kvällsbåten. Det blev kramkalas direkt, sen bad, kvällsfika o godnatt!!!!
Samma gäller för mig. Antar att Peter vill se fotbollen (jomen visst, nu byts det kanal o mackor plockas fram ;O) hahahahaha).

Dagens bilder;

Sett från infarten ^


Baksidan ^


Baksidan igen ^


Isolering lite här........^


.......o lite där^

Så det var den dagen det!
Nya uppdateringar imorn!!!

Trevlig kväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0