Vi ska verkligen flytta!!!

Som vanligt: Sanna skriver....


Vi ska verkligen flytta härifrån!!! Panikkänslor blandat med glädje som en coctail.
Satt med peter i soffan häromkvällen efter att ha pratat med de nya ägarna av vårt hus, och då kom det verkligen till oss att vi faktiskt ska flytta härifrån.
Några andra ska bo här i VÅRT hus... Det blev så vemodigt.
Någon annan kommer bada i badkaret där elias och stella ÄLSKAR att bada med alla båtar. Någon annan kommer laga mat på vår spis, sova i vårt sovrum, tvätta sin tvätt i vår tvättmaskin. Grilla på vår altan..... Hjälp! De kommer ha sin mat i vår kyl. Bajsa på vår toa.... Blä, hahahahahahah!!!!

Båda barnen har växt upp här, de är ju visserligen inte så gamla, men ändå. Vi har sått gräsmattan, lagt stengången, planterat tuijan, renoverat HELA HELA HELA huset! Byggt till och ändrat o fixat o inrett o LEVT!!!
Vi har haft middagar här, kalas, glöggkvällar, grillkvällar............... Visat upp våra nyfödda... Nämen usch, och nu har vi sålt huset!!! SNYFT!!! På riktigt; SNYFT!!!!!!!!!!!

Tur vi har minnena med oss. Och tur att vänner består!
Och lyckliga äro vi som har varann och att vi har fått en fantastisk möjlighet att skapa ett nytt hem, nya minnen och vem vet...flera barn...!!! HAHAHAHAHAHAH!!!! Inte aktuellt just nu, men man ska aldrig säga aldrig!

Bygglovet lyser fortfarande med sin frånvaro, men flytta ska vi!!! Och våren är påväg! JIPPIII!!!
Det K O M M E R att komma bilder. Ska bara komma ihåg att ta med kameran och även ANVÄNDA den... :OS

Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan en stund...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0