Fredag 10-11-19

IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD IRRITERAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har sån ångest just nu. Jag ser min man kämpa så fördjävla hårt på huset. Igår hade jag somnat när han kom in. Tror han kom in vid halv 12 på natten!! Han jobbar heltid för övrigt. Jag ser att han är stressad. Han sliter som en häst och jag kan inte göra något för att hjälpa till. Min pappa kämpar på han oxå, med det han kan. Jag är så oerhört tacksam för det, så Peter slipper slita alldeles ensam, men det är ju han som drar det tyngsta lasset. Och vi träffas typ aldrig. Inflyttningen blir framskjuten igen.
Önskar vi hade en slant över så vi kunde hyra in lite arbetskraft nu på slutet så det bara blir klart, vi har inte råd med 2 boenden nu när vi har räntor att betala. PANIK!

Fick offerten på kamin o vedspis-installation. Ett-hundra-sjutton-tusen-kronor ville de ha för att mura upp skorsten, kamin och vedspis. Som hittat. Ytterligare ett moment för min man att göra. STRESSMOMENT!

Väntar fortfarande på offerten från Telia..........

Deprimerande inlägg, men så är det ibland.
Det blir nog bättre.
Hoppas jag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vi har tips på iaf 2 olika firmor som jobbar med sådant, skorsstenar och sånt alltså. Be Peter ringa Mattias så kan ni få namn och nummer. En av firmorna var här och installerade vår kasett och den andra har mattias hjälpt med datagrejer;)Gu va fint det blir och snart är huset klart:) Återigen, säg till om ni behöver hjälp!Kramen

2010-11-21 @ 08:20:08
Postat av: Sanna J Rehn

Kanon ju! Då ringer Peter i veckan då! STORA KRAMEN TEBAX !

2010-11-21 @ 19:31:09
URL: http://familjenrehnshusbygge.blogg.se/
Postat av: Fina

Surfade in här när jag sökte på lister i tvättstugan... har bara läst detta inlägg och kan bara säga - känner med er. Sitter i samma sits. Alla firmor ska ha såna astronimiska summor för att gör allt. Vi sover oxå alldeles för lite.

2010-11-23 @ 14:06:28
Postat av: André

Hej,Roligt att ni nästan är vid målsnöret och flyttar in. Tråkigt med vitvarorna! Angående Telia så har vi gett upp. Det finns fiber i gatan men dom ska ha 30 000 kr för att dra in detta, dessutom ska dom själva gräva upp tomten efter att vi flyttat in +++massor med annat. Vi kommer vänta på 4G och köra trådlöst istället. Kanske litet tips till er?

/Lycka till, André

2010-11-24 @ 12:59:25
URL: http://familjenpalmblad.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0