Söndag 10-10-10

Coolt datum idag ju! Såg det på en väns Facebooks sida, men fattade inte förrän jag skrev det själv nu, haha, har inte alltid huvudet på skaft. Sällan numera.
Har haft en jobbig dag idag, Stella kändes lite varm så vi var inne i baracken hela fm. Magen har känts stram och jag är så otymplig och tjock och fet och stor och jäst helt enkelt :OP- Hormonerna har levt rövare oxå, ja en dålig dag helt enkelt.

Gjorde en liten trolldeg till barnen idag, men hade inte så mycket salt så det blev bara en liten en, men de lekte med den en timme iaf...

Annars har det inte gjorts mycket mer från min sida idag.

I huset har det hänt massor! Innertaket på undervåningen är på plats. Vackert! Det målas för fullt för i veckan ska allt innertak vara klart!
I morgon ska övervåningens tak isoleras med sprutisolering. På tors eller fre kommer målaren och ska börja spackla!! Spännande, men då måste allt tak vara på plats. På fredag levereras även vårt golv!
Det händer grejer må ni tro!! Kan inte fatta att vi faktiskt snart ska flytta från baracken in i vårt fina hus!!!! Kanske därför det känns så jobbigt just nu på sluttampen, antagligen. För det känns inte som man orkar bita ihop längre. Tålamodet tryter och humöret sjunker... men snart, snart, snart!!!!!

Ska på kakel-jakt i veckan....

Jaja, har inte hunnit fota något idag, ska göra det snart!
Nu är det snart sovdax och hoppas att morgondagen blir bättre än dagen idag!

*Hejsvej*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0